Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Pisicuta Perfecta" by Holly Webb # eBook PDF Kindle ePub Free

Pisicuta Perfecta

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Pisicuta Perfecta
  • Author : Holly Webb
  • Release Date : January 22, 2020
  • Genre: Animals,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 16378 KB

Description

Este vara anului 1983, iar tânărul Nick Guest, un inocent în chestiuni legate de politică și de bani, se mută într-o cameră la mansardă în casa familiei Fedden din Notting Hill: Gerald, un parlamentar conservator, soția lui, Rachel, și copiii lor, Toby și Catherine.
Odată cu trecerea anilor, Nick este atras în lumea strălucitoare a familiei Fedden, urmărindu-È™i, în acelaÈ™i timp, propria obsesie legată de frumuseÈ›e – un premiu la fel de irezistibil pentru el pe cât sunt puterea È™i bogăția pentru prietenii săi. O aventură timpurie cu un tânăr funcÈ›ionar de culoare îi oferă prima experiență sexuală, însă o legătură ulterioară, cu un frumos milionar, va fi cea care va aduce în discuÈ›ie fanteziile È™i problemele unui deceniu nemilos.
Câștigător al Premiului Man Booker, Linia frumuseÈ›ii este un roman despre diferenÈ›ele de clasă, opÈ›iuni politice È™i sexualitate în Marea Britanie a anilor ’80.
„Aproape incredibil de bine scris… Ca să combini cocaina, adulterul, homosexualitatea È™i pe Margaret Thatcher într-un roman serios e nevoie de o pricepere desăvârÈ™ită, iar Hollinghurst a dovedit că o are. ÃŽn felul său impresionant È™i extrem de contemporan, romanul este tragic. Dar este È™i amuzant… SimÈ›ul ambiguității al lui Hollinghurst este extrem de precis, dar mai mult de atât, pare desprins din viață.”
Spectator
„Sclipitor… o probă reuÈ™ită È™i scânteietoare de literatură din partea unui maestru al prozei engleze, demn de a fi considerat un moÈ™tenitor al lui Henry James.” The Times
„Opera unui mare stilist englez, aflat în plină maturitate creatoare. O capodoperă.”
Observer
„Un roman impresionant… Hollinghurst scrie o proză elegantă, iar stilul È™i umorul lui muÈ™cător, dar blând îl poartă pe cititor printr-o perioadă tumultuoasă… O poveste minunat alcătuită.”
Attitude
„O carte pe care, pur È™i simplu, îți face plăcere să o citeÈ™ti. Densă È™i cu o scriitură de factură clasică, frumos meÈ™teÈ™ugită. O adevărată capodoperă.”
Scotland on Sunday


Free PDF Books "Pisicuta Perfecta" Online ePub Kindle